Over Koffiehuisje Touché

Over Ons

Geniet van een heerlijk kopje koffie en kom tot rust in een huiselijke sfeer bij Koffiehuisje Touché in Aalter.

Heerlijk

Correct & Huiselijk


Koffiehuisje Touché, een authentiek en gezellig koffiehuis in Aalter. Een gevestigde waarde in Aalter en omstreken voor fietsers, wandelaars en levensgenieters. Charlotte Vanoverberghe & team ontvangt jullie graag met een glimlach en een warme tas koffie!

Al zestien jaar staat Koffiehuisje Touché in Aalter bekend als rustplaats bij uitstek voor wandelaars en fietsers.


In de zomer kan u genieten van de zon op ons gezellig terras. 's Winters kan u binnen tot rust komen in een huiselijke en warme sfeer.

Dankzij het ruime assortiment snacks, desserts en dranken van Koffiehuisje Touché vindt iedereen wel iets wat hem smaakt.   Bij Koffiehuisje Touché in Aalter is er altijd wel tijd voor een gezellig gesprek, een heerlijk kopje koffie en een vers stukje gebak!


Ontdek onze Menu

uhy
oko
Touche
the
gfdez
df
tyh
yhf
llk
mm

Vacature


Koffiehuisje Touché is steeds op zoek naar gedreven extra medewerkers en studenten; geen vaste indiensttreding. Taken kunnen variëren van afwashulp tot barhulp en bediening. Bent u een gedreven persoon op zoek naar een bijverdienste? Aarzel zeker niet en contacteer ons vandaag nog!

Locatie


Koffiehuisje Touché ligt in de Aalterstraat in Maria-Aalter, de ideale en favoriete rustplaats voor veel wandelaars en wielertoeristen.OPENINGSUREN: van vrijdag tot maandag!

ZOMER (April - September):

08u30 - 20u00

WINTER (Oktober - Maart):

08u30 - 18u00

Ook open op feestdagen!Aalterstraat 1,

9880 Aalter


info@koffiehuistouché.be


+32 495 42 68 64

 
 
 
 

Contacteer ons


Iedereen is welkom bij Koffiehuisje Touché in Aalter om te genieten van een heerlijk kopje koffie met en vers gemaakte pannenkoek!


Groepen vanaf tien personen vragen wij om op voorhand te reserveren  zodat wij zeker genoeg plaats kunnen vrijhouden voor jullie.

LOCATIE


Aalterstraat 1,

9880 Aalter


Tel.: +32 495 42 68 64


info@koffiehuistouché.be

OPENINGSUREN


Open van vrijdag tot maandag!


ZOMER (Apr - Sept): 08u30 - 20u00 


WINTER (Okt - Mrt): 08u30 - 18u00